به گزارش خبرگزاری مهر، تربیت حسینی با اشاره به اهمیت مقدار نمک دریافتی تو ایجاد بیماری پرفشاری خون، افزود: در راستای پروگرام ریزی وزارت بهداشت، انستیتو تغذیه بخاطر سیاست گذاری در علت کاهش عوامل خطر تغذیه ای، برنامه پایش عوامل مخاطره تغذیه ای شامل نمک، قندهای ساده، روغن و اسیدهای چرب ترانس، اشباع را در موادغذایی صنعت و سنتی اجرا می کند.
وی با اشاره به پروگرام های کنترل و کاهش فشار خون در وزارت بهداشت، دنباله داد: بیشترین مقدار نمک دریافتی از سر موادغذایی در کشور، مربوط به نان است و در بین انواع نان ها، نان بربری زیادترین بها نمک را داراست.
حسینی ادامه انصاف: البته با توجه بوسیله سرانه استفاده بالای نان لواش در ناحیه و رفعت بودن نرخ نمک داخل تولید این نان زیادترین ارزش نمک را از بین موادغذایی نان لواش به سبد مصرف غذایی ایرانی ها وارد می کند.
وی یادآور شد: بر این اساس، کاهش نمک در انوع نان به ویژه لواش و بربری می تواند نقش مهمی در کاهش قبض نمک روزانه و پیشگیری از پرفشاری خون داشته باشد.
وی با اشاره به پروگرام های کنترل و کاهش فشار خون در وزارت بهداشت، دنباله داد: بیشترین مقدار نمک دریافتی از سر موادغذایی در کشور، مربوط به نان است و در بین انواع نان ها، نان بربری زیادترین بها نمک را داراست.
حسینی ادامه انصاف: البته با توجه بوسیله سرانه استفاده بالای نان لواش در ناحیه و رفعت بودن نرخ نمک داخل تولید این نان زیادترین ارزش نمک را از بین موادغذایی نان لواش به سبد مصرف غذایی ایرانی ها وارد می کند.
وی یادآور شد: بر این اساس، کاهش نمک در انوع نان به ویژه لواش و بربری می تواند نقش مهمی در کاهش قبض نمک روزانه و پیشگیری از پرفشاری خون داشته باشد.
- ۹۸/۰۴/۱۲