انجمن ایران کره

علاوه بر نگرانی درباره ی داشتن مواد غذایی کافی در خانه و احساس ترس از ابتیاع از سوپرمارکت های شلوغ، مردم نگران این موضوع هستند که آیا ممکن است ازطریق مواد غذایی که می خرند خواه تحویل می گیرند، دستخوش ویروس کرونا شوند. دونالد شافنر، لله گروه علوم تغذیه دانشگاه راتگرز می گوید:بینش درباره ی ویروس کرونا همچنان تو حال آشکارشدن است؛ اما درحال مهیا شواهدی وجود ندارد که مدال دهد این بیماری ازطریق غذا منتقل می شود.مقاله های مرتبط:درون زمان عالمگیر کرونا چگونه خریدی تندرست داشته باشیمبرای تهیه خوردنی درون عهد قرنطینه، خودتان مشت به کار شویدچگونه در ایام قرنطینه تغذیه سالم داشته باشیم؟

ویروس کرونا نوعی ویروس تنفسی است که معمولا از اسلوب قطرات حاصل از سرفه یا عطسه ی فرد مبتلا به افراد دیگر نقل مکان می شود. به گفته ی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، اگرچه امکان دچارشدن بوسیله ویروس ازطریق لمس سطوح آلوده به قطرات حاوی ویروس و پس ازآن دست زدن به چشم یا دماغ یا دندان بود دارد، این روشِ حقیقی انتشار بلای ناگهانی ازاله. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، دایره خوردنی و دارو، وزارت کشت آمریکا و موسسه جهانی بهداشت می گویند مواد غذایی به عنوان سطر ارجاع این ویروس شناخته نمی شوند.

اطلاعات موجود درباره ی ویروس های کرونای مرس و سارس که شبیه ویروس کرونای متاخر هستند، اطمینان بخش است. شواهد نشان می دهد ویروس های مذکور نیز ازطریق غذا منتقل نمی شدند؛ البته داشتن مراسم غذایی ایمن همیشه آرام است. جیمز راجرز، مدیر آزمایش و استیناف های ایمنی غذایی راه اندازی گزارش های کاربرد کننده می گوید:همان کارهایی که بخاطر پیشگیری از ابتلا به عفونت یا باکتری های عامل مصیبت های متناسب انتقال ازطریق غذا مانند ای کولای (اشریشیا کلی) یا سالمونلا انجام می دهید، از شما دربرابر هر ویروسی محافظت خواهد کرد.

بنیانی ترین این کارها عبارت اند از:قبل و پس از آماده کردن خوردنی و ثانیه آن اگر با گوشت خام، مرغ، غذاهایی دریایی خواه برز مرغ کار می کنید و همچنین قبل از خوردن غذا مشت های خود را بشویید.دشت ها و سبزیجات را بشویید.خمیر خام را نخورید (گاهی اوقات ای کولای داخل آرد یافت می شود).

علاوه بر این، با جداکردن گوشت مبتدی از دیگر غذاها، از رخ اعطا کردن آلودگی متقاطع مطمئن شوید. بخاطر سبزیجات و گوشت از تخته های آشپرخانه جداگانه استفاده کنید. همچنین، غذاهای فاسدشدنی و پس مانده ها را باید سریعا داخل یخچال بگذارید. بزرگی اجرا چنین کارهایی این روزها شاید بیشتر از قبل باشد. راجرز می گوید:اکنون زمان آن نیست که دستخوش بیماری ناشی از طعام شوید و به متعاقب ستاندن معاون از پزشکانی باشید که به شدت مبتلا مدیریت بیماران مشغول بوسیله کووید ۱۹ هستند.

پاسخ کارشناسان بوسیله سئوال های رایج درباره ی ربط ویروس کرونا و غذاویروس کرونا می تواند ازطریق غذا منتشر شود؟

متباعد است. اگر فرد آلوده روی غذا سرفه خواه عطسه کند خواه ویروس روی دست هایش باشد و بوسیله غذا دست بزند، این امکان وجود دارد که ویروس بتواند باخبر طعام شود؛ اما برخلاف باکتری هایی که موجب بیماری های زیبنده انتقال ازطریق خوردنی می شوند، ویروس کرونا روی طعام تکثیر نمی شود. بنجامین چاپمن، لله و کارشناس ایمنی غذایی داخل دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی می گوید:بسیاری از باکتری ها که موجب مصیبت های برازنده ارجاع ازطریق غذا می شوند، قدرت رشد داخل غذا را دارند؛ یعنی اگر خیساندن مواد غذایی و وضعیت ارزان باشد، چند مغز باکتری می توانند تو مدت زمان کوتاهی به هزاران باکتری تبدیل شوند. ویروس ها این گونه نیستند و برای رشد به میزبان حی احتیاج دارند و با حمله بوسیله سلول های میزبان کنترل سلول ها را به دست می گیرند و میلیون ها ذره ی ویروسی تولید می کنند.پختن خوردنی موجب کشته شدن ویروس کرونا می شود؟مقاله های مرتبط:ناقلان پنهان؛ عامل انتشار وسیع ویروس کرونا در سطح جهانابهام کنار قاعده ترویج آئروسل: ویروس کرونا واقعا از طریق فضا منتشر می شود؟ویروس کرونا متاخر چگونه منتشر می شود؟

طبق گفته ی سازمان جهانی بهداشت، ویروس کرونا احتمالا دربرابر دمای متعارف پخت و پز حساس است؛ بوسیله همین دلیل، نیازی زدودن اسلوب پخت غذا را عوض کنید.

بیشتر تئوری ها درباره ی دمای موردنیاز برای تأثیر روی ویروس از مطالعه ی واحدی می آید که روی ویروس سارس (نه ویروس کرونا جدید) ارتکاب و در سال ۲۰۰۴ منتشر شد. چاپمن می گوید:توجه به این نکته نیز مهم است که اطلاعات کافی از ویروس کرونا جدید نداریم تا بدانیم ویروس جدید نیز دقیقا به همان شیوه خاصیت نشان می دهد یا خیر.

کارشناسان می گویند احتمالا پختن غذاها به وزن ی موردنیاز بخاطر کشتن پاتوژن هایی که انگیزه بلای ناگهانی های برازنده انتقال ازطریق خوردنی می شوند، باعث از بین عدول کردن ویروس کرونا عامل کووید ۱۹ نیز می شود.باید از غذاهای خارج بر یا تحویل از کاباره ها خودداری کنید؟

چاپمن می گوید:نه، غلام درواقع این را راه بسیار خوبی می بینیم؛ زیرا برخلاف خرید از فروشگاه مواد غذایی، تا اندازه یدکی نیاز بوسیله تعامل با افراد دیگر را کاهش می دهد.

بیشتر رستوران ها اسلوب های تحویل بدون مناسبت را اجرا می کنند که به افراد اذن می دهند از قبل پول غذای خود را پرداخت و عاری برقراری وفاق نزدیک با انسان دیگری آن را قبض کنند. چاپمن می گوید:بزرگ ترین عامل کار بزرگ این بیماری تماس نزدیک با افراد دیگر است و تحویل بدون رابطه سبب حذف این تعامل می شود.

برای کاهش بیشتر خطر، می توانید وقتی غذا را گرفتید، آن را به بشقابی منتقل کنید و قید آن را دور بیندازید و قبل از خوردن غذا، دست های خویشتن را بشویید.کارکنان بیمار میخانه می توانند غذای شما را آلوده کنند؟

به طورکلی، مهمانخانه ها استانداردهای ایمنی غذایی دارند که باید از آن ها تابعیت کنند. استانداردهای سابق الذکر عمدتا برای اجتناب از واگذاری باکتری ها و ویروس های قابل انتقال ازطریق طعام مانند سالمونلا، ای کولای، شیگلا، نوروویروس و ویروس عامل هپاتیت A، تعیین شده است؛ اما همین استانداردها مانع از واردشدن ویروس کرونای متاخر به غذای شما می شوند. علاوه به خشکی امدن این، سازمان غذا و دارو پند می درنگ درون این مدت، تأسیسات غذایی باید مجاهدت های بهداشتی خود را مضاعف کنند تا هر ریسک احتمالی مرتبط با کارگران بیمار را فارغ از نوع ویروس خواه باکتری کنترل کنند.ممکن است ازطریق سپرده بندی مواد غذایی دچار ویروس شوید؟

طبق گفته ی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، ویروس کرونا عمدتا از فردی به بی همتا دیگر و ازطریق قطرات تنفسی نقل مکان می شود. چاپمن می گوید:ما غذا یا بسته بندی طعام را به نشانی منبعی از انتشار ویروس ندیده ایم.

اگر چیزی که حاوی ویروس است، لمس کنید و پس ازآن به دماغ یا دهان یا چشم خود دست بزنید، مقدور است آلوده شوید. بااین حال، درباره ی امانت بندی مواد غذایی خطر کم است. تو بررسی ی مقدماتی که هفدهم مارس سال جاری میلادی در مجله ی The New England Journal of Medicine منتشر شد، پژوهشگران ماندگاری ویروس جدید در سطوح متنوع را آزمایش کرده بودند. آن ها دریافتند ویروس روی پلاستیک و فولاد ضدزنگ تا ۷۲ ساعت می ماند. نیز روشن شد این ویروس روی مقوا ۲۴ شایسته کردن بیشتر نمی ماند. البته تو این مدت اندوه ویروس کرونا بوسیله سرعت به سمت تخریب پیش می جوی. نیمه عمر یا مدت زمانی که غلظت ویروس ۵۰ درصد کاهش پیدا می کند، روی فولاد ضدزنگ ۵/۶ ساعت و روی پلاستیک ۶/۸ زمانه و روی مقوا بخشی بیش از سه گانه ساعت بود. راجرز می گوید:فقط همین که ویروس در آنجا بود دارد، به این معنا ازاله که توانایی عفونی کردن شما را دارد.

این احتمال کم است که بسته بندی ای درمعرض طولانی شرایط لازم برای ماندن ویروس روی آن قرار گرفته باشد. با این حال، برای کاهش خطر می توانید کارهایی انجام دهید؛ مثلا طی بازگشت از فروشگاه دستان خود را بشویید؛ خریدهای خود را روی سطحی قرار دهید که تمیزکردنی باشد؛ بسته بندی ها را باز و سپس سطح را مبرا کنید و دوباره دستان خود را بشویید؛ اگر خیلی نگران هستید، می توانید تیغ ها و قوطی ها و ظروف پلاستیکی حاوی مواد غذایی را با مصرف از دستمالی ضدعفونی خواه محتویات آن ها را به ظرف جدیدی منتقل کنید.گوشت ها و دیگر محصولات دامی حاوی ویروس هستند؟

اولیه موارد بیماری کووید ۱۹ با بازار فروش حیوانات حی داخل چین مرتبط بود. این حکم باعث شد برخی آدم پندار کنند محصولات دامی حاوی این ویروس هستند؛ اما شواهدی دراین باره وجود ندارد.

طبق مقاله ای که در مجله ی International Journal of Hygiene and Environmental Health منتشر شده است، علائم اصلی بیماری کووید ۱۹، تب و علائم تنفسی است؛ بنابراین، سیاق انتقال بیماری باید تنفسی باشد و احاله آن ازطریق خوردن مواد غذایی کاملا پرت است.

پس چگونه این افراد آلوده شده بودند؟ استیناف دراین باره همچنان ادامه دارد؛ اما این باور حیات دارد که ویروس از خفاش ها نشئت پژمان و سپس بوسیله حیوان دیگری و درنهایت، به انسان منتقل شده است. شافنر می گوید:هرجا رابطه نزدیکی بین انسان ها و حیوانات زنده وجود داشته باشد، این احتمال وجود دارد ویروس پرش گونه ای انجام دهد (قابلیت آلوده کردن گونه ی دیگری را نیز بوسیله دست آورد).

درباره ی نگرانی مذکور، شافنر می گوید:تا جایی که می دانیم، حیوانات در این کشور عرشه تأثیر صبر نمی گیرند. علاوه بر این، مسیر حقیقی واگذاری از فردی به فرد دیگر است.غذاهایی متشابه علیه ها و سبزیجات که بوسیله صورت خام خورده می شوند، بی خطر هستند؟

ازنظر تئوری، این امکان وجود دارد که مثلا چنانچه فرد آلوده به طورمستقیم روی سیبی عطسه کند و شما آن سیب را بردارید و بعد به رخساره خود مشت بزنید، عفونی شوید. البته به گفته ی شافنر، گمان اینکه شما با متوقف شدن بر آن فرد آلوده شوید، بسیار بیشتر از آلوده شدن ازطریق سیب است. به همین دلیل، در دستورالعمل های فاصله گیری اجتماعی توصیه می شود که حداقل ۶ متورم (حدود دو متر) بین شما و افراد دیگر فاصله باشد؛ ازاین رو، سریعا پس از دست سرقت کردن بوسیله اجناس فروشگاه باید دست های خود را شسته یا ضدعفونی کنید. شافنر می گوید:این ها بزرگ ترین کارهایی است که می توانید برای کاهش خطر ابتلای خود انجام دهید.

اگر درباره ی این مسئله نگران هستید، می توانید به جای نوشانیدن مواد غذایی خام، آن ها را بپزید.

باید روش شست وشوی معمول خود را دگرگونی دهیم؟

لازم حلق. می توانید محصول ها و سبزیجات را با استفاده از آب بشویید و برای شستن میوه ها و سبزیجات سخت از برس شستشو استفاده کنید. شافنر می گوید:شستن این محصولات را با استفاه از صابون یا محلول سفیدکننده رقیق شده وصیت نمی کنم؛ چرا که هر دو می توانند جهت ناراحتی معده شوند. سرکه ویروس را نمی کشد و شواهدی نیز وجود ندارد که نشان دهد حل های شست وشوی سبزیجات موجب از بین روبیدن ویروس می شود.

باید درباره ی غذاهایی نگران وجود که از مناطق دارای میزان فراوان ویروس کرونا می آیند؟

براساس به روزرسانی های وزارت کشاورزی آمریکا، شواهدی حیات ندارد که از انتقال ویروس کرونا ازطریق کالاهای وارداتی پناه یواش. تذکر مکرر این نکته ضروری است که برخلاف باکتری های عامل مصیبت های زیبنده اتتقال از سیاق طعام یا ویروس درون یا روی مواد غذایی تکثیر نمی شود و نتایج کنونی علامت می دهد که مدت ماندگاری آن روی بیشتر سطوح زیاد زدودن. بنابراین، حتی اگر ثمر خواه بسته بندی حاوی ویروس باشد، احتمالا در جریان حمل و نقل از بین می رود.حاصل ی آزمایش کووید ۱۹ داخل فروشگاهی که از آن مواد غذایی را فروش ه اید، مثبت شده است. لازم است غذا را دور بیندازید؟

کاشناسان می گویند نیازی به این امر تراشیدن و میل نمی رود به برهان نگرانی از کووید ۱۹ مواد غذایی بازگردانده خواه دور ریخته شود. ممکن است بشنوید فروشگاهی پس از اینکه نتیجه ی آزمایش یکی از کارکنانش مثبت شده، بخاطر چند روز تعطیل شده است. البته این جریان به قوانین منطقه ربط دارد؛ ولی تصمیمات براساس خطر ارجاع بی همتا به فرید و نه ایمنی مواد غذایی گرفته خواهد شد.



باید کیسه های سودا زیبنده استفاده ی مجدد را بشویید؟

امکان پذیر است در این شیوع با روی آوردن به کیسه های یک بارمصرف احساس امنیت بیشتری کنید؛ اما کارشناسان می گویند نیازی به این کار زدودن. چاپمن می گوید:کیسه های پارچه ای شایان استفاده ی مجدد خویشتن را پس از هربار خرید می شویَم. هیچ مدرکی مبنی بر این توقع وجود ندارد که آن ها بیماری را نقل مکان می کنند؛ اما این کاری هوشمندانه است.بیشتر بخوانید:مجاهدت ژاپن برای آزمایش تأثیر فاویپیراویر در علاج کروناسخن گوی وزارت بهداشت: مردم عادی اندوه از ماسک استفاده کنندآگهی استخدام بخاطر فداکار مشاغل در لینکدین رایگان شدهمه گیری ویروس کرونا تو ایران از نگاه آمار و ارقام [به روزرسانی: ۱۷ فروردین ۹۹]به آتش کشیدن دکل های 5G در بریتانیا از تشویش خاصیت آن ها بر مسری کرونا
  • ۹۹/۰۱/۱۸

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی